Friends

lego friends leksaker
LEGO Friends figuerna

LEGO Friends serien består i huvudsak av de fem tjejerna Stephanie, Mia, Emma, Andrea och Olivia. Tjejerna bor i den trevliga staden Heartlake City, en stad med obegränsade möjligheter. Trots alla äventyr och nöjen som finns i staden tycker de fem tjejerna att det viktigaste är att umgås och ha kul tillsammans.

LEGO Friends serien har blivit oerhört populär och tillhör LEGO:s storsäljare. En av anledningarna är att serien är mer eller mindre komplett och det finns tillbehör som båtar, bilar och flygplan att köpa till i efterhand. Serien erbjuder ett brett sortiment och du kan välja mellan att driva en egen liten veterinärklinik till att driva en stor hotellkedja.

En serie som låter barnen använda sin fantasi och utveckla sin egen karaktär i en av tjejerna, ett perfekt LEGO när ett flertal barn ska leka tillsammans.

Produktbeskrivning:

LEGO Friends skiljer sig en aning mot vad många anser som ”klassiska” LEGO-figurer. Istället för den vanliga gula färgen har man valt ett färgschema med fler alternativ. Figurerna är aningen större och mer detaljerade än vanliga LEGO figurer. LEGO Friends rekommenderas till dig som letar efter ett LEGO där barnen lär sig att samarbet, utveckla olika karaktärer och lär sig vikten av vänskap.

Visar alla 8 resultat

Visar alla 8 resultat